Bloggen tre år!

För exakt tre år sedan skrev jag mitt första, anspråkslösa julblogginlägg. I det hade jag bäddat in något av det mest stämningsfulla jag vet - "Jul, jul, strålande jul" med Carola. Min mamma har alltid gillat henne och det har helt enkelt blivit så att hon för mig är det självklara valet när det gäller traditionell julmusik. Blir fan tårögd varje gång jag sätter igång den där jullåten, bara för att den är så himla stämningsfull för mig.
 
 
 
Innan jag började julblogga älskade jag förstås julen, men min kärlek till julen har definitivt växt i takt med att mitt bloggande blev mer flitigt och målmedvetet. Innan jag startade den här bloggen fanns det liksom inte ens på kartan att dricka glögg i oktober eller att handla julpynt i september. Det gick liksom bara inte. Jag antar att jag var fast i allmänhetens snäva banor. Skulle aldrig kunna tänka mig att återgå till det, att dricka glögg på första advent och kanske se en enda sketen julfilm på hela säsongen. Herregud, inte konstigt att man gick och deppade hela höstarna.
 
I dag firar jag den här bloggens treårsdag med en shoppingrunda med mina föräldrar. Som den julfantast jag är hoppas jag förstås på att julfynda stort, eller åtminstone hitta några julklappar så att man kan få börja med den där underbara paketinslagningen någon gång. 
 
GRATTIS BLOGGEN!