Längtar redan alltför mycket

Herregud, om ni bara visste hur många gånger jag velat skriva något på den här bloggen. När jag spontanköpte ett Yankees Candle med juldoft på rea i februari. När jag köpte mitt favoritchaite en regnig aprildag och jag nästan, men bara nästan, ville fälla en tår då jag tänkte på Jul, jul strålande jul. När min vän Sofie lämnade tillbaka julklappssäcken jag transporterat hennes julklappar i.  När mamma ville ha något att göra och jag plockade fram min Cross Stitcher med jultema. 
 
Jag har kikat in på Julbloggar nästan dagligen sedan jag pausade julbloggandet. Och så en dag började Elina med sin ursnygga blogg uppdatera. Då var det liksom rätt kört. Sedan dess har jag lidit av en abnormt stor julabstinens.
 
 
Det naturliga var att dra fram julbroderiet. Gud, så jag vill att det ska bli klart. Är rätt less på det om jag ska vara ärlig. Men det kommer att bli vackert och jag vill se det på väggen i jul. Därför hoppas jag verkligen att min julabstinens håller i sig ett tag till innan sommarruset sätter in...