Stor skandal uppdagas: så ser klapparna egentligen ut

Det verkar som om många satsar på enhetliga paket i gammaldags stuk. Och visst uppskattar jag sådana inslagningar - det är ju faktiskt främst de ni fått se här på bloggen. Ni har fått se washitejp, spets och garn, stämplar och små, små rosetter.
 
 
Men egentligen älskar jag färg, mönster och mångfald. Jag är inte så bra på att matcha allting, helt enkelt för att det finns alldeles för många vackra papper, snören och tejper här i världen. Jag vill ha allting, faktiskt. Helst med ofantliga mängder paketsnöre, så mycket att varje miljönisse antagligen vrider sig i kramper av bara tanken på mina julklappsinslagningar.
 
 
Gårdagens julklappsinslagning fick sig en stor hög med trassliga snören i tre olika färger (sörjde dock att jag inte hade något snöre i guld), mest för att dölja den fula skarven. Det finns ju inget papper som är tillräckligt stort för sådana här mastodontjulklappar. Just detta julklappspapper köpte jag på julavdelningen på Halpa-Halli igår efter jobbet. Billigt, traditionellt och framför allt: rött.