- Fredagsfrukosten: pepparkaksgröt och saffranste

Fredagsfrukosten: pepparkaksgröt och saffransteIgår var det fredag och efter en hel vecka av tråkiga, snabba rostbrödsfrukostar bestämde jag mig för att njuta till max av morgonen. Jag bryggde en stor kopp lussete och började sedan tillreda Den Ultimata Gröten. När jag var yngre avskydde jag verkligen alla former av gröt, men inte konstigt när det bara var precis just det: gröt. Nu vet jag bättre! Havregrynsgröt är min bästa frukost. 
 
 
 
Just den här morgonen kokade jag havregrynsgröt på mjölk med pepparkakskryddor, chiafrön och lite salt. Jag blandade också ner ett litet rivet äpple. Jag åt gröten med mjölk, cashewnötter, kokoschips och kanel- och äppelsirap (eller kärlekssirap som min kära vän Sofie, som har kokat den, döpte den till). 
 
 
 
 
Tända ljus och en julvlogg på Youtube var förstås pricken över i:et. Teet var fantastiskt och gröten ännu bättre - jag satt liksom och himlade med ögonen åt varannan tugga där i min ensamhet. Jag hade så mycket julstämning i den stunden. Jag är så glad att jag kan frammana den där fantastiska känslan nästan när som helst. Synd att man inte får lön för att julmysa dock, för jag blev tvungen att avbryta efter en stund och ta mig upp till mitt hemmakontor i stället. Men det kommer ju fler mysmorgnar!
1 Carro:

skriven

Åh vad gott det lät! Ska definitivt testa pimpa min gröt med pepparkakskryddor! Har du något bra tips på julvloggar?

Svar: Det tycker jag du ska göra! Åh, jag tittar på det mesta med fin thumbnail, haha. Jag ska försöka få ihop ett inlägg om det! Jag tycker om att se på t.ex. Zoe Suggs och Tanya Burrs decembervideor trots att jag inte följer dem annars.
Jul hos Linda

2 Rebecca:

skriven

Ack så mysigt! Jag blev också ruggigt nyfiken på vilken julvlogg det var du tittade på? Letar alltid efter sånt själv! :)

Svar: Det var det verkligen! Jag sökte bara på "Christmas vlog" och tog nån som hade en mysig thumbnail, haha. Men jag tycker om att se på t.ex. Zoe Sugg och Tanya Burr vid jul även om jag inte följer dem annars. Tycker att de är bra på den där mysiga stämningen!
Jul hos Linda

Kommentera här: