Snabba frågor med mina följare, del 2 Första delen i den här serien finns HÄR.
 
För en vecka sedan redde vi - det vill säga jag och 75 av mina julälskande följare - tillsammans ut tio dilemman på mitt Instagramkonto, och jag tänkte att vi skulle kika på några av dem. Temat var julgodis, eftersom jag samma dag hade publicerat ett inlägg om förra årets julgodiskok.
 
Det var faktiskt väldigt jämnt mellan alternativen i nästan alla frågor den här gången. Det visade sig ändå att de flesta skulle välja julfika framför julgodis, men godis framför efterrätt. Jag håller med om fikat - pepparkakor och saffransbullar, hallå! - och jag tror att jag också föredrar godis framför efterrätt, men det bästa måste ju ändå vara godis till efterrätt?
 
 
Lika jämnt blev det mellan Rocky Road (den där underbara skapelsen med nötter, choklad och marshmallows) och fudge. Här är valet glasklart för mig som inte gillar fudge alls. Om valet står mellan polkagris och skumgodis väljer jag absolut skumgodis, men jag älskar polkagris i glass och som dekoration. Jag har alltid polkagrisstänger i julgranen.
 
 
Mina följare föredrar Paradis, själv väljer jag Aladdin. Och jag äter inte av undre lagret, bara i smyg alltså... Alltid lika frustrerande när man lyfter på det översta lagret och så har någon ätit alla goda chokladbitar så att det bara är de mer eller mindre oätliga kvar. Antiklimax!
 
 
Håller ni med mina följare (eller med mig för den delen)? Svara gärna i kommentarsfältet.
 

 
Vill du vara med nästa gång? I så fall är det hög tid att börja följa mig på Instagram - man vet aldrig när det blir dags för en omgång snabba frågor! Du hittar mig såklart på @julhoslinda. På Instagram är jag aktiv så gott som dagligen, i flödet och/eller på stories. Det är ju så roligt att interagera med andra julälskare. Vi ses där!
1 Anonym:

skriven

Jag tänker att julfika och efterrätt är lite samma sak, liksom julgodis och godis. Men så tänker tydligen inte andra. ;)

Kommentera här: