- Fem juliga saker ni (kanske) inte visste om mig

Fem juliga saker ni (kanske) inte visste om migDe tidigare delarna finns HÄR.
 
1. Något av det bästa med att vara en så öppen julälskare är enligt mig alla som liksom anförtror sig sina jultankar åt mig. Jag älskar det. Folk som öppnar ett samtal genom att berätta om något juligt de har gjort, eller säger sig ha tänkt på mig när de sett någonting som påmint dem om julen - det är fint. Vilken ära att bli associerad med den bästa tiden på året!
 
 
 
2. Förra året var jag och min blogg i lokaltidningen. Jag kallade mig bland annat för "helt normalt julig", totalsågade både Feliz Navidad och risgrynsgröt och visade upp min toalettgran.
 
 
3. Jag har aldrig gjort en egen pepparkaksdeg. Varje år bakar jag pepparkakor med min mamma, som använder mormors recept. Om jag bygger hus eller pepparkaksgran använder jag oftast färdig deg från frysdisken. 
 
4. Jag tidsinställer så gott som alla mina blogginlägg. Det här skriver jag till exempel en fredagseftermiddag för att jag ska ställa till med kalas hela kvällen och morgondagen. Det är vad som krävs om man vill hålla bloggen uppdaterad regelbundet. Själv satsar jag på att uppdatera varje dag under bloggsäsongen, vilket känns omöjligt att hinna med dagligen men väldigt görbart när jag bara skriver kanske var tredje dag. Det är mycket svårare att vara regelbundet aktiv på sociala medier, tycker jag. 
 
5. Min bästa stund i december är morgnarna. Det kan förstås bero på att jag är en morgonmänniska som föredrar tidiga morgnar framom sena kvällar (en filmkväll efter 22 funkar liksom inte för mig). Jag älskar att tända ljus, koka en kopp te ur Teadventskalendern och titta på SVT:s julkalender. Det är en helig stund, särskilt några dagar före jul när granen lyser upp vardagsrummet.
1 Johannas Jul ♡:

skriven

Åh, jag känner så igen mig i den första punkten! Love it. Har en vän som skriver till mig så fort hon sett eller provsmakat något juligt :P

Svar: Det är ju så härligt! :)
Jul hos Linda

2 Sofies julblogg:

skriven

Vad roligt att du blev uppmärksammad i lokaltidningen! Var det genom bloggen de fick nys om dig?
Tidsinställda inlägg är bäst! Hade mycket inspiration i somras och nu nästan ingen alls, så det är skönt att bloggen sköter sig själv. ;) Svårare med sociala medier, som skrivet...

Svar: Nja, jag har jobbat där så jag är bekant med reportrarna, antar att mina delningar i flödet inte hade undgått dem ;)Verkligen!
Jul hos Linda

3 Johanna:

skriven

Önskar att jag gillade morgnar, det låter så mysigt. Jag är bara trött!

Svar: Åh jag kan inte alls relatera :D
Jul hos Linda

4 julhornan.blogg.se:

skriven

Kul att bli uppmärksammad i tidningen! Synd att jag är så morgontrött för jag tycker egentligen att morgonen är allra mysigast före jul. :)

Svar: Jaa det är ju lättare om man är morgonmänniska. :)
Jul hos Linda

Kommentera här: