- Bokpaket med jultema från Lavender Lit

Bokpaket med jultema från Lavender LitIgår landade ett efterlängtat paket i min brevlåda. För ungefär en månad sedan hade jag nämligen beställt en I Lav Lit-box från Lavender Lit. Det har jag aldrig gjort förut, men nu när de skulle ge ut två julromaner kände jag mig manad att testa detta fantastiska koncept! Man beställer alltså i princip en roman, men i boxen får man också ett gäng överraskningar med anknytning till romanens tema. (Om ni har beställt en box och inte vill bli spoilade skulle jag rekommendera att ni slutar läsa precis just nu!)
 
Den här gången fanns det som sagt två nyutgivna romaner att välja mellan, dels Två hjärtans karameller av Sofia Fritzon, dels Dan före dan av Felicia Welander. Jag valde den senare, eftersom handlingen i den tilltalade mig lite, lite mer. Den gavs ut så sent som den andra oktober, så att den låg i min brevlåda här i Finland den tredje tyckte jag verkligen var utmärkt service!
 
 
Det första jag såg när jag öppnade lådan var dock inte romanen, utan teförpackningen som låg intill den. Jag vet inte hur många jag har hört folk hylla lusseteet (med saffran, apelsin och chili) från Johan & Nyström, men jag har aldrig hittat det i butik och har därför inte testat. Döm om min lycka när det var just den teförpackningen som kikade upp på mig från lådan! Jag älskar ju te i största allmänhet, men julte i synnerhet. En sekund efter att dessa bilder tagits hade jag redan slitit upp tepåsen och luktat på innehållet. Man är väl tålmodig. 
 


 
 
 
 
 
I boxen låg förutom romanen och teet också självhäftande små lappar i form av pennor (perfekt när man vill markera något fint man läst!), en julprydnad fylld med bokremsor (vilket egentligen är den typen av krimskrams som jag helst undviker, men det här är ju bookish krimskrams) och två julkort med romanillustrationen som motiv - riktigt gulligt! Romanen var också signerad av författaren.
 
 
Jag är faktiskt, mitt stora läs- och julintresse till trots, inte särskilt erfaren vad gäller julromaner. Det får det minsann bli ändring på! Jag har också förstått att Dan före dan snart kommer som ljudbok, och den kan säkert vara väldigt mysig att lyssna på om man gillar det. Lavender Lits bokbox får hur som helst 5/5 snöänglar av mig.
 
Ska ni läsa någon julroman i år?
1 Christina:

skriven

Åh, vad kul! :) Jag har inte heller läst någon julroman tror jag. Kanske skulle passa på nu i år. Kan du inte skriva ett inlägg och tipsa om olika julromaner, du som ändå har fokus på jul här i bloggen.

Svar: Jag ska försöka åstadkomma ett inlägg inom en snar framtid, läste faktiskt ett par julromaner ifjol och vet en del som utkommer/har utkommit nu under hösten. :)
Jul hos Linda

2 Sofies julblogg:

skriven

Den här boken är jag också sugen på att läsa! Träffade Lavender Lit-Sofia på ett evenemang i maj då hon spoilade om de två julromanerna, så har längtat sedan dess, hehe! Jag har inte heller läst så många julromaner, kanske mest för att feelgood inte är min favoritgenre, men vill ändå försöka läsa några i år.

Svar: Härligt! Jo, det är lite samma sak för mig, feelgood är ingen favorit i vanliga fall :)
Jul hos Linda

Kommentera här: