Julklappstips till hemmamysarenINLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR MARKERADE MED *
I sex veckor framöver kommer jag att ge er julklappstips om lördagarna. Jag älskar att ge bort presenter och brukar vara ganska bra på att träffa rätt. Allra bäst blir det förstås om man ger bort något personligt, men det är inte alltid så lätt, så jag hoppas att den här bloggserien kan styra någon åt rätt håll. Dagens klappmottagare är hemmamysaren - en person som tycker om vardagslyx, gärna tar hand om sig själv och återhämtar sig bäst i hemmets lugna vrå. Flera av dessa julklappstips är dessutom personliga favoriter för mig, och eftersom den bästa presenten absolut inte behöver vara den dyraste ligger alla dessa produkter på under 35 euro eller 350 kronor.
 
 
 
1. Himalayan Charcoal Mask* från The Body Shop. Min absoluta favoritmask, som jag fick i julklapp förra året. Djuprengörande, välfungerande och dessutom helt vegansk! 
2. Mjuka paket är absolut inte tråkiga - speciellt inte om de innehåller koalastrumpor från Wild Feet. 
3. Gulligt hårband med öron* för smink- och hudvårdsstunder från The Body Shop. 
4. Sött pyjamasset från Even&Odd.
5. Livets bästa filt* med ärmar från Snugrug - använder min varje gång jag läser! Finns i ett gäng olika färger dessutom.
6. Lyxigt ljus med doft av hallonglaserade munkar, jordgubbssylt och vanilj från I Love. Extra plus för fin förpackning!
 

När börjar ni handla julklappar?

Kommentera här: