Julbloggsinlägg jag läst på sistoneBlogginlägg svalnar alltför fort, tycker jag. I den här serien försöker jag därför blåsa nytt liv i några fina julbloggsinlägg jag läst på sistone. Del 1 hittar ni HÄR.

 
 
"Vinden ven runt husknuten och regnet öste ner ute så jag var tvungen att tända en brasa också vilket inte gjorde saken sämre."
Julpussar har testat Edward Bloms nya glögg
 
"Edward Blom får panik över att julen har börjat synas i butikerna redan och tycker att alla som redan börjar fira jul på olika sätt måste hata julen eller så beter de sig som barn som inte kan vänta med att öppna sina julklappar."
 
"När jag va inne på Rusta möttes jag av den underbara, runda kudden som jag inte kunde motstå. Så där perfekt mörkt röd färg som jag älskar under julen."
Min glittriga jul har haffat den snyggaste kudden till julsoffan. 
 
"Den är perfekt för en kväll framför brasan i december, eller redan nu om man är en jultok som jag."
Jul med Ela tipsar om stämningsfull läsning.
 
"En som varit vuxen under 2000-talet ser nog inte på de här julkalendrarna med samma ögon."
Matildas jul har listat sina tio favoriter bland tv-kalendrarna.
1 minglittrigajul.blogg.se:

skriven

Det är ju så mysigt att sitta och läsa lite mer och personlig text på en julblogg:) Men man ser att Instagram blir allt mer poppis

Svar: Så är det absolut! Jag älskar att läsa bloggar. Jag ser dem lite som julmagasin, medan Instagram är så snabbt att man knappt tar in det man ser, även om det också är en fin inspirationskälla och ett bra sätt att interagera med andra julälskare :)
Jul hos Linda

Kommentera här: