Bildbomb: Julförvandlingen

Nu har vi jul! Ja, till viss del i alla fall. Julgardinerna och stjärnorna har åkt upp, men resten får vänta lite till. Jag har tagit hand om ett eller två rum varje kväll den här veckan, och nu är julstämningen definitivt ett faktum. Dessutom har vi avslutat nästan varje kväll med ett glas julmust. Det blir inte mycket bättre än så! Jag har ju inte visat så många bilder från vårt hus här på bloggen, så jag tänkte att ni kunde få följa med på förvandlingen den här gången.
 
FÖRE
 
 
EFTER
 
 
I matsalen brukar vi ha ljusstakar i fönstren, men de får vänta till nästa vecka (jag tycker att de är lite väl förknippade med advent, som ju ändå infaller först om över två veckor). Tänk att det råkade bli soligt precis just den här dagen - jag kommer inte ens ihåg när solen sken in genom fönstren senast. Fint, men jag skulle ju gärna ha minusgrader och snö nu i novembermörkret.
 
FÖRE
 
 
EFTER
 
 
Vår vinröda matta är tyvärr på tvättning, så vardagsrummet är inte fulländat riktigt än (det blir det ju i och för sig först när granen tas in några dagar före jul). I övrigt blev det riktigt mysigt med våra nya, guldglittriga stjärnor från Clas Ohlson och kuddarna jag sydde förra året
 
FÖRE
 
 
EFTER
 
 
Det blev ett väldans blått sken över efterbilden på sovrummet, men det får duga. Sängöverkastet fick jag i födelsedagspresent för många år sedan av min sambo, älskar det! Det är både juligt och vintrigt - varje år tänker jag att jag kan ha det framme till februari minst, men sedan är jag ändå alltid rätt trött på det uteslutande röda i mitten av januari och saknar alla mina färgklickar. 
 
Nu börjar det kännas i hela kroppen att julen närmar sig!
1 Anette - En fin jul:

skriven

Så härligt att se hur julen växer fram :)

Svar: Visst! Kan knappt fatta att det snart är första advent :)
Jul hos Linda

2 Sandra:

skriven

Men så fint!

Svar: Tack, vad snällt!
Jul hos Linda

3 Johanna:

skriven

Åh, vad rött och fint! Jag längtar verkligen tills vi julat till det, men det får vänta några dagar till, jag har fullt upp nu!

Svar: Tack! Ja, man vill ju inte stressa med det, det ska vara en njutning att pynta också :)
Jul hos Linda

Kommentera här: