Årets Yankee Candle-beställning

Varje höst gör jag en beställning på doftljus hos Sisustuskauppa (som för övrigt också levererar till andra länder än Finland, så kika in där! Jag är inte sponsrad utan gillar dem bara starkt). Här om dagen hämtade jag ut årets Yankee Candle-leverans, och jag tänkte att vi skulle ta en titt på vad som fanns i lådan.
 
 
 
 
 
Till mig själv blev det Spiced White Cocoa (i mediumstorlek eftersom jag inte hade provdoftat på den) och Candy Cane Lane. Den sistnämnda är min all time favorite och det är tredje gången jag köper den nu. Till mamma blev det doften Christmas Eve, som har en riktigt fin, julig etikett.
 
Så här står det om de olika dofterna på Yankee Candles webbsida:
  • Spiced White Cocoa - Warm and indulgent with swirls of cocoa topped with a layer of whipped cream and a hint of nutmeg.
  • Candy Cane Lane - A favorite holiday place where delicious dreams are made with tingly peppermint, sweet cookies and creamy vanilla icing.
  • Christmas Eve - Traditional holiday scents of a warm hearth, sugared plums and candied fruits.
 
Förra året provade jag doften Gingerbread, och om ni vill veta vad jag tyckte om den ska ni kika in HÄR. Om ni bara ska köpa en så vill jag verkligen tjata en sista gång om Candy Cane Lane. Rekommenderar verkligen den, forever and ever.

Kommentera här: