Veckans minijulshopping

Ni som följer @julhoslinda på Instagram vet att mitt motto lyder "det är detaljerna som gör julen". Jag älskar att köpa småsaker till hemmet, gärna saker som man inte ser så fort man kommer in i ett rum. Detaljer som skapar en julig helhet, helt enkelt. Varje gång jag går till och från universitetet passerar jag en inredningsbutik som jag ibland (okej, rätt ofta) går omkring i och bara spanar på alla fina saker. Ibland (överraskande sällan ändå) köper jag något också.
 
 
Häromdagen köpte jag ett votivljus från Yankee Candle. Brinner upp till 15 timmar och doftar ljuvligt. Men eftersom jag tänder ljus så fort jag kommer innanför dörren är det här ljuset nästan redan slut... Dock är votivljusen bra att prova ifall man inte riktigt vet vilken doft man vill ha. Skulle kunna tänka mig att köpa ett stort ljus med den här doften!
 
 
Sen blev det en kylskåpsmagnet från Ib Laursen också. Har gått och tänkt på den i flera veckor så jag var tvungen att köpa den till mig själv. Väldigt fin med sina små, små hjärtan. Detaljer, som sagt.