Snabbsydd julklappssäck

Förra året sydde jag en julklappssäck i linne att förpacka julklappskalendern åt min vän Sofie i. Min mening var förstås att hon skulle få behålla den (även om jag för tillfället har den här hemma i väntan på nästa julklappskalender), och ganska snart insåg jag att jag ju gärna ville ha en egen också.
 
Jag plockade således fram två gamla, handvävda linnehanddukar, sydde ihop dem och broderade "God jul" på påsen. Sedan är det bara att fästa ett fint band vid säcken och fylla den med paket. 
 
 
 
 
Jag är mycket nöjd med resultatet. Det här är ett pyssel i min smak - det går snabbt, är billigt och blir snyggt. Det går liksom inte att misslyckas.
1 Ammies Julblogg:

skriven

Vad fint, har velat ha något liknande men gillar inte de färdiga man kan köpa, men det är ju enkelt att sy själv faktiskt. Att jag inte har tänkt på det. :)

Svar: Eller hur, då blir den ju lite personligare också. Vill man inte brodera kan man göra tygtryck också. Jag har använt linne men man kan köpa juteväv för en riktigt billig peng också.
Jul hos Linda

2 Denise - Min Glittriga Jul:

skriven

Så himla fin! =)

Svar: Tack! :)
Jul hos Linda

3 Luna :

skriven

Verkligen en himlans fin julsäck ^^

Svar: Man tackar :)
Jul hos Linda

4 Eva Lindgren :

skriven

O, vilken fantastisk julsäck! Det är inte så att det skulle gå att beställa en sådan? ☺️
Jag och symaskinen är ju inte bästa vänner...även om jag så önskade.. 😕

Svar: Tyvärr syr jag inte upp julklappssäckar pga. tidsbrist. Hur det blir i framtiden är en annan fråga. :) Men jag lovar dig att det är ett mycket simpelt syprojekt!
Jul hos Linda

Kommentera här: