VinterskogSom jag har längtat efter den här säsongsmuggen! Jag samlar på muminmuggar, och är naturligtvis särskilt intresserad av vintermuggarna, och tycker att den är finare än på många år.
 
Årets säsongsmugg fick namnet vinterskog, eller talvimetsä, och på muggen figurerar Lilla My, som genom att ställa sig i vägen för en ren försöker stoppa julen.
1 Victorias jul:

skriven

Vad fin den är!

2 anni:

skriven

Årets vintermugg är ju helt underbar.
Jag samlar också på muggar och har snart 31st (en är påväg hem till mig just nu!).
Hur många har du och vilken är din favorit? Har du någon bild?
Jag blir alltid så nyfiken när jag ser att någon samlar!

Ha en fin dag!

Svar: Visst är den! Jag har lite svårt att säga något direkt antal, bor på två olika ställen och har således muggarna lite här och var. Men jag har i alla fall inte lika många som du :) cirka 20 kanske.
Svårt att nämna någon favorit. Jag tror nästan att det kommer bli årets vintermugg. Annars gillar jag den gula med Lilla My!
Jul hos Linda

3 anni:

skriven

Jag fick hem vintermuggen igår och den är finare i verkligheten än på bild! Jag räknade mina muggar igår och märkte att det inte alls är 31 utan 33(!!!). Sen har jag även förra vinterns emaljmugg, men den är inte alls lika fin som porslinmuggarna :)

Svar: Jag har inte ens sett den i butik ännu. Jag fyller en vecka innan jul så jag brukar alltid få vintermuggen i present :) Haha du har allt en ordentlig samling.
Jul hos Linda

4 anni:

skriven

Åh, så gör jag också, fast med sommarmuggen! Jag fyller i slutet på april så det passar bra eftersom sommarmuggen kommer typ då :)

Svar: Tur är väl det, skulle inte bli så billigt om man var tvungen att köpa varenda en själv. För särskilt länge kan man ju inte vänta förrän man måste ha de nya :)
Jul hos Linda

Kommentera här: