Veckans julinköp

 
I dag köpte jag för första gången någonsin Amelia Jul - när jag stod i affären och bläddrade fastnade jag för reportaget om julfirande i Tyskland och en lång lista med julfilmtips och jag blev heller inte besviken väl hemma, trots överpris på 8,60€.
 
 
Och efter ett bokhandelsbesök fylldes julpysselhyllan på ytterligare: glitterlim i olika färger och fyra pappersark. Nu får det nog räcka med julpysseltillbehör för i år.
1 Amandas jul:

skriven

Måste ju säga att framsidan av tidningen inte lockade mig alls...men vi får se om jag också köper hem den, för Amelia Jul BRUKAR ju vara bra :)

Svar: Samma här, men innehållet överraskade :)
Jul hos Linda

2 ellen:

skriven

Jag köpte den idag, ska bli spännande att se vad den har att erbjuda :)

Svar: Jag tycker åtminstone, efter att ha kollat igenom den lite snabbt, att den verkar bra och mysig :) Gillar när det är lite mer text, vilket det var väldigt fattigt med i Allers julmagasin t.ex.
Jul hos Linda

3 Tomtenissan :

skriven

Va har den kommit? Måste jag ut och leta efter imorgon. Men vilken tråkigt framsida...

Svar: Ja, om den hade hunnit leta sig hit till Finland borde den nog gå att få tag på i Sverige också :) Verkligen en tråkig framsida, men insidan var faktiskt intressant!
Jul hos Linda

4 Victorias Jul:

skriven

Jag har faktiskt aldrig heller köpt Amelia jul, det finns ju så många tidningar att man inte kan köpa alla. Jag brukar köpa en eller två varje jul

Svar: Jag köper alltid tre, varav två alltid är de samma och så brukar jag satsa på en "nykomling" :)
Jul hos Linda

Kommentera här: