Mina fem favoritjulbloggar

 
Amanda tar för sig i julvärlden och recenserar böcker och glögg med mera. Här får man konkreta julklappstips. Jag gillar designen skarpt och det är naturligtvis ett stort plus att Amanda uppdaterar ofta.
 
 
En riktig tipsblogg - är du trött på den samma gamla vanliga julskivan är det här bloggen som kan hjälpa dig. Här  trängs musiktipsen med hederligt julpyssel som ljusstöpning. Bilderna och designen är dessutom mycket tilltalande även för mig som i normala fall mest dras till traditionellt julrött.
 
 
Emelie är en pysslare av stora mått. Hon har ett mycket gott öga för inredning och uppskattar guldkanten på vardagen. Det är en mysig blogg med ständiga uppdateringar av hög kvalitet. Jag fascineras av hur mycket fint som får plats i en lägenhet, det är nämligen ett av mina problem. Älskar pysslet: vad sägs till exempel om att trycka en julig låttext på ett kuddöverdrag? Bloggnamnet i sig är ju en riktig stämningshöjare.
 
 
Ännu en Emelie som lyckats väldigt bra med sin julblogg. Ifjol lusläste jag den och jag tycker fortfarande enormt mycket om den. Det här är jul som jag gillar den: röda, hederliga tomtar, hemgjorda pepparkakshus och mängder av jultidningar. Frekvent uppdatering av hög kvalitet gör naturligtvis att jag uppskattar den ännu mer.
 
 
Sanna skriver även hon om den traditionella julen som jag älskar. Här är det glögg, pepparkakor, julpynt och julmys på hög nivå. Sannas blogg var min definitiva favorit förra året, och det gladde mig att hon även uppdaterade flitigt under själva julhelgen, då många julbloggare (inklusive mig själv) låg på latsidan till förmån för julfirandet.
 
(Klicka på bilderna för att ta er vidare till bloggarna.)
1 Amanda - Amandas jul:

skriven

Men TACK!!! Vad glad jag blir!!! :)

Svar: Varsågod haha, roligt att kunna göra någon glad! :)
Jul hos Linda

2 Hanna - Deck the halls:

skriven

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, gud vad glad jag blev när jag såg detta! TACK!!!! Made my day! :D

Svar: Haha roligt att kunna göra någon glad! :)
Jul hos Linda

3 Emelie - Emelies Christmas:

skriven

Men hallå där... Du anar inte hur jäkla glad jag blir av att läsa dina fina ord om min blogg. Detta gjorde min dag! Tack, tack och åter tack för att du visar din uppskattning på detta sätt! :)
<3

Svar: Det var delvis därför jag skrev inlägget, för att sprida lite glädje :) men självklart också för att tipsa nykomlingar om de där riktiga guldkornen!
Jul hos Linda

4 Michelle & Ritva:

skriven

Måste Spana in allihopa! (Tyvärr hinner jag inte nu, massa ärenden!)

Svar: Gör det :)
Jul hos Linda

5 Liie:

skriven

Dom där bloggarna måste jag spana in, speciellt pysslaren Emelie lät intressant, jag gillar också att pyssla :)

Svar: Du kommer nog inte att ångra dig :)
Jul hos Linda

6 Emelie - Jul i Tomteverkstan:

skriven

Åh tack så otroligt mycket!!! Det här gjorde min dag, blir alldeles varm, och rörd! :) Tack fina du! <3

Svar: :)
Jul hos Linda

Kommentera här: