- Sparat på Instagram på sistone

Sparat på Instagram på sistoneNi känner väl till Instagrams sparfunktion, med hjälp av vilken man kan bokmärka bilder man vill spara eller återkomma till? (Det är alltså den där flaggan som syns längst till höger under varje bild.) Jag använder den flitigt och tycker om att kika in på fina foton och roliga tips som jag sparat under året. Lite som Pinterest, fast i en mer komprimerad form. I dag tänkte jag att vi skulle titta på några fina, julrelaterade bilder jag sparat så här i början av säsongen! Länkarna under bilderna går till direkt till respektive Instagramkonto. Jag har tidigare visat godis och bakverk samt stämningsfulla bilder från min Instagrammapp.
 
 
Det finaste hönshuset jag någonsin sett finns hos @julenhosdeniises föräldrar. Wow alltså, så fint det ser ut där bland snömassorna. @enunderbarjul har lyft fram Åhléns julpressbilder, och jag fastnade särskilt för den stjärnformade, broderade yllekudden. Jag blev så inspirerad att göra något liknande själv! Vi får väl se om det blir av.
 
 
@fiasjul har klickat hem en så fin julroman. Jag är svag för gulliga omslag när det gäller romaner med jultema, så den här ser ju verkligen lcokande ut. Jag får invänta en recension från Fia helt enkelt! @ukeeknits stickar de finaste julstrumporna i alla möjliga mönster och färgkombinationer. Kontot är en enorm fröjd för ögat.
 
 
Jag gillar ju väldigt traditionellt pynt, särskilt i granen, men är också svag för lite kitschiga och lekfulla detaljer. Den här julkulan från @sighs.dk i form av en luftballong är precis i min smak. Gullig, julröd men med detaljer i andra färger. En dag blev jag också jättesugen på kanelbullar i amerikansk stil, alltså stora, mjuka med glasyr. Den här bilden (som ju för övrigt är kanadensisk och inte amerikansk) från @stylesweetdaily beskriver exakt det jag var ute efter. Något bak blev det inte den dagen, men kanske framöver!

Kommentera här: