- Nu börjar bloggsäsongen!

Nu börjar bloggsäsongen!
Om ni bara visste hur fint det känns att logga in här efter en lång sommar och veta att det är första september! Nu börjar bloggsäsongen 2019 och jag skulle inte kunna vara mer taggad. Någon annan som hör Låt mig få tända ett ljus och känner tändsticksdoften bara av att scrolla förbi bilden här ovan? 
 
Jag har hängt på Pinterest hela sommaren och skapat en vision för bloggen, lyssnat på julmusik ibland för att zona ut från verkligheten och smygstartat lite på Instagram nu i augusti. Dessutom har jag ju skaffat en ny, lekfull header! Vad tycker ni? Jag hoppas att ni känner er välkomna och redo att mysa tillsammans med mig här på bloggen i höst.
 
Vad vill ni läsa om på Jul hos Linda i år?
 
1 Sofies julblogg:

skriven

Så roligt att du är tillbaka, du har en av mina favoritbloggar vad gäller både innehåll och inspiration! Jag läser/tittar gärna på annat än produktnyheter. Du tar så fina bilder och det där med ett foto i timmen är kul. :)

Svar: Men åh, vilken fin kommentar! Jag ska absolut återinföra ett foto i timmen på bloggen i år, känns som att det inte blev så mycket av den sorten förra säsongen :)
Jul hos Linda

2 Annie:

skriven

Gott Nytt Julbloggsår!
Visst är det härligt att det är september igen:)

Svar: Detsamma! Eller hur :)
Jul hos Linda

3 Jul, Strålande Jul:

skriven

Så härligt med ny säsong igen! Så roligt när alla bloggarna börjar komma igång runt den här tiden. Så mysigt och fint foto, det osar verkligen julstämning! <3

Svar: Visst är det! Tack ska du ha :)
Jul hos Linda

4 Johanna:

skriven

Härligt att julbloggssäsongen är igång! Vilken mysig bild!

Svar: Visst är det, fint att vara tillbaka! Tack ska du ha.
Jul hos Linda

Kommentera här: