- Nu är Teadventskalendern 2019 inhandlad

Nu är Teadventskalendern 2019 inhandlad 
Igår släpptes årets upplaga av Teadventskalendern (och Kaffekalendern) från Nabo. Jag hade redan bestämt att jag skulle köpa en i år också, vilket jag har gjort sedan 2016. Jag hade dock tänkt beställa den från deras webbsida under helgen eftersom de då har -15% på sitt sortiment, men så lade en återförsäljare (te- och kaffebutiken Liisa Koski 1917 i Vasa) som ligger på gångavstånd från universitetet där jag jobbar upp kalendrarna på sitt Instagramkonto. Direkt efter jobbet gick jag således och köpte mig en fredagspresent!
 
 
 
Jag kan meddela att kalendern är ännu finare i verkligheten än på alla bilder jag sett. Det är definitivt min favoritdesign hittills, så klassiskt julig men ändå lekfull. Den får stå framme i köket eller i bokhyllan tills det är dags om två månader. Och nej, jag har förstås inte tjuvkikat, inte ens när jag tog den sista bilden ovan. Kan knappt vänta tills jag får smaka på teerna.
 
Här kan ni se några av de tidigare tekalendrarna:
 
Har ni provat någon av Nabos kalendrar?
1 Christina:

skriven

Åh,hittade din blogg via fsb-gruppen och jag älskar den redan! Som den julperson jag är. Nej, någon te-kalender har det inte blivit här, tror kaffe-kalendern skulle vara mer min stil i år.

Svar: Vad glad jag blir! :) Kaffekalendern lär vara jättebra den också.
Jul hos Linda

2 Amanda:

skriven

Köpte kaffekalendern förra året och blev helt frälst, så jag köpte en i år också. Ligger framme på köksbänken och är så fin! Längtar.

Svar: Härligt! De är verkligen så fina. Har bara hört gott om Kaffekalendern också. Jag dricker själv inte kaffe men är väldigt nyfiken på den ändå :D
Jul hos Linda

Kommentera här: