- Min underbara julmugg och några tips på fina alternativ

Min underbara julmugg och några tips på fina alternativVarje gång min älskade julmugg figurerar här i bloggen eller på Instagram får jag frågan var jag köpt den (och jag har faktiskt skrivit ett helt inlägg om den HÄR!). Den kommer från CGB Giftware och jag beställde den på Not on the high street för flera år sedan, men den finns inte där längre. Om man googlar kan man hitta den till exempel HÄR, men jag har ingen aning om hur tillförlitlig sidan är. 
 
 
Det finns ju förstås hur många andra fina julmuggar som helst ute i cyberrymden. I dag tänkte jag därför tipsa om några sådana (ingen reklam - jag är helt osponsrad!). Jag säger inte att man behöver en särskilt julmugg, men jag säger definitivt att det inte skadar att ha en.
 
 
Den här drömmer jag om just nu. Vacker i all sin enkelhet - låg, bred och så där charmigt handgjord med bokstäver i guld. Jag har haft fliken öppen i flera dagar på min dator och skulle så gärna vilja klicka hem den. HÄR finns den för £20.
 
 
Det här muggsetet är kanske mer vintrigt än juligt, men inte desto mindre charmigt för det. Lekfullt i glada färger, det gillar jag! Setet kostar £28 och finns HÄR.
 
 
Den här muggen i julrött med Londontema är också väldigt charmig. Illustrationen med släden som dras av en dubbeldäckare är verkligen pricken över i:t. Svårt att inte älska det! Den finns HÄR och kostar £12.
 
Har ni någon särskild julmugg? Eller är ni sugna på att skaffa en?
1 Jul, Strålande Jul:

skriven

Gud så fin mugg du har! Jättemysig verkligen. Jag har faktiskt en julmugg (med tillhörande tallrik) men har varit lite dålig på att använda den. Måste bli ändring på det!

Svar: Visst är den fin! Du får plocka fram ditt set nu!
Jul hos Linda

Kommentera här: