- Magiska september

Magiska septemberHär har det varit favoritväder flera dagar den här veckan! I tisdags när jag skulle iväg till jobbet var det faktiskt till och med minusgrader. Nåväl, en halv minusgrad, men alltid något. Det har varit kallt och ruggigt om morgnarna - svårt att stiga upp, med andra ord. Och oerhört lätt att mysa till det om kvällarna. Nu börjar min mest osociala period som varar ungefär till mitten av november, då jag vill börja julhänga med alla som äntligen är redo för det.
 
Igår morse var jag ute och gick en timme i den krispiga luften. Det var två grader och jag hade underställ och fleecetröja under min skaljacka för första gången på många månader. Och det var så vackert vid ån.
 
 
 Hösten alltså. Helt fantastisk!
1 Johanna:

skriven

Wow, vilka stämningsfulla bilder. Får himla stark lust att gå på kall morgonpromenad. Igår kväll när jag var ute med hunden blev andedräkten ånga, det gav mig supermycket höstfeeling. Jag blir också väldigt associal på hösten, det känns som att man behöver gå in i sin bubbla av tända ljus och mys för att orka med omställningen efter den ljusa sommaren!

Svar: Tack ska du ha! Jamen eller hur, jag känner verkligen att jag måste vila från allt det där som man tagit sig för under sommaren.
Jul hos Linda

Kommentera här: