- Fem fina julbloggsinlägg jag läst på sistone

Fem fina julbloggsinlägg jag läst på sistoneDen här serien gör comeback från förra året! Jag försöker göra fina blogginlägg jag läst rättvisa genom att blåsa nytt liv i dem. Lämna gärna en kommentar hos mina härliga bloggkollegor.

 
Sofies jul listar alla datum som är värda att komma ihåg i väntan på julen. Jag tror att jag ska börja fira minusadvent i år. För man kan ju aldrig ha för många anledningar att fira, eller hur? Tända ljus och mysfrulle är alltid en god idé, eller varför inte bjuda in till en tidig julbrunch?
 
Ett sätt att uppmärksamma dessa datum kan ju vara att göra det fint hemma. Victorias Jul ligger sannerligen steget före - hon har nämligen redan börjat julpyssla! Det kliar i fingrarna på mig när jag ser sånt.
 
Om man bestämmer sig för att fira minusadvent kanske man kan passa på att baka kolakakor med mandel och havssalt, som Emmas julblogg tipsar om. Jag älskar kolakakor, särskilt till jul! 
 
Sedan blir kanske minusadvent ett stående inslag i ens julfirande, som de tre julhelgsmåltider som Jul, Strålande Jul berättar om.
 
Förväntan, pyssel, god mat och bakning är, som ni säkert förstår på mina kommentarer här ovan, en del av vad julen är för mig. Bittes Jul har skrivit ett mysigt inlägg om vad julen innebär för henne.
 
Har du läst eller skrivit något jag borde spana in? Länka gärna i kommentarsfältet!
1 Sofies julblogg:

skriven

Tycker minusadvent är en alldeles förträfflig högtid att införa! Nackdelen är dock att en kan tro att det är jul väldigt snart, för alla, men inse att det trots allt är flera veckor kvar tills någon annan i omgivningen börjar tänka på jul. Det är väl å andra sidan ett ganska vanligt problem för en året runt-julälskare. ;)

Tack för fler inläggstips!

Svar: Haha jo, absolut! Det är det största problemet - man känner själv att julen är så nära och ingen annan ser det riktigt. :)
Jul hos Linda

Kommentera här: