- Christmas made me do it: Gingerbread latte

Christmas made me do it: Gingerbread latteJulen och allt den får mig att göra alltså... Gissa vad jag gör just nu? Jag sitter och dricker kaffe. Nu kanske inte det låter som en så märkvärdig sak i era öron, men jag är en teälskare av rang (HÄR finns bevis på det!). Jag har inte druckit kaffe sedan november 2016 då jag köpte en julkaffe på Espresso House på arbetsresa i Göteborg, och det var en sån där väldigt gräddig historia.
 
Så hur kommer det sig att jag just nu sitter med en kopp kaffe framför mig? Jamen igår var jag febrig på jobbet och efter att ha klarat av mina inbokade möten bestämde jag mig för att åka via butiken för att spana efter Marabou pepparkaka och Coca-Cola Zero Cinnamon. De lyste med sin frånvaro. När jag passerade te- och kaffehyllan lade jag dock märke till säsongsnyheterna från Nescafé. På en av lådorna stod det Gingerbread latte. Jag var sjuk och otroligt sugen på både jul och varma drycker. Jag plockade ner en låda från hyllan och lade den i korgen intill kanelknäcket och en påse satsumas. 
 
 
Jag glömde att beakta det faktum att jag faktiskt inte tycker särskilt mycket om kaffe. Inte ens med pepparkakssmak. Inte för att det smakar så mycket pepparkaka - jag kan ge dem att det doftar lite, lite pepparkakskrydda när man hänger med näsan ovanför koppen, men i övrigt? Nej. Fast som sagt, det är inte riktigt min produkt att såga eftersom jag inte dricker kaffe. Jag skulle inte lita på en icke-tedrickares omdöme om julte heller. Men om ni har provat, berätta gärna vad ni tyckte! Jag tror att min kaffedrickande sambo får dricka upp resten av portionspåsarna.
 
 
Tur att det fanns andra favoriter i varukorgen. Kanelknäcket har äntligen kommit till Finland för att stanna så nu behöver jag inte längre ha folk att släpa hem det åt mig. Jag har ätit ett okänt antal satsumas sedan jag kom hem igår och är övertygad om att denna c-vitamindos är orsaken till att jag redan känner mig bättre. Nu är det höst på riktigt.
1 Johanna:

skriven

Det låter väldigt gott, har för mig jag har druckit gingerbread latte på Starbucks nån gång. Inte riktigt samma sak kanske!

Svar: Den var säkert godare :)
Jul hos Linda

Kommentera här: