Allt som hänt i mitt liv mellan bloggsäsongernaDet är lite märkligt, det här säsongsbloggandet. Det blir ju väldigt intensivt under en ganska kort period, och sedan tystnar man för att inte höra av sig igen på flera månader. Under den där tiden mellan jularna hinner det hända en hel del i ens liv så klart, men det känns inte alltid angeläget att nämna allt det när säsongen äntligen drar igång igen. Jag blev dock väldigt glad över att läsa om vad som hänt i Sofies liv mellan bloggsäsongerna, så jag tänkte att jag kanske borde berätta om mitt också för en gångs skull. Vi provar!
 
DETTA HAR HÄNT 2019:
  • Jag har faktiskt startat en personlig, icke-säsongsbunden blogg. Nåväl, jag har väl egentligen så gott som alltid haft en, men jag har inte bloggat regelbundet utanför julsäsongen på väldigt länge. Särskilt frekvent har jag förvisso inte uppdaterat, men det har varit roligt och det har gett mig många idéer för julbloggandet. Nu under julbloggsäsongen blir det kanske inte så många inlägg där, men så får det vara.

  • Jag har fått ett nytt jobb. Jag har tagit en paus från mina doktorandstudier och arbetet med avhandlingen och jobbar nu som koordinator för ett EU-finansierat forskningsprojekt i tre år framöver. Det är roligt, socialt, utmanande och varierande - ibland till och med kreativt.

Fästmannen, Skrållan och jag.
  • Jag har förlovat mig. Det känns nästan som något av en antinyhet när man har varit tillsammans med sin partner sedan man började högstadiet (eller åtminstone känns det ibland som att andra ser det som en antinyhet), men för oss har det förstås varit en väldigt trevlig uppgradering av vårt förhållande. Nästa helg ska vi fira med våra närmaste vänner och det ser jag väldigt mycket fram emot.

Det här inlägget känns passande så här i början av säsongen, för min plan är att försöka ta er med i de juligare delarna av min vardag och mitt liv lite mer än jag har gjort hittills här på min julblogg. Jag har tidigare känt ett behov av att vara väldigt anonym, men de senaste åren har det luckrats upp allt mer och nu tänker jag att nästa naturliga steg är att bli lite mer personlig. Jag har ju konstaterat många gånger att jag inte vill att den här bloggen ska handla om produktnyheter utan om det där verkliga julandet, och såklart är jag själv en del av det. 
 
Vad har hänt i ert liv sedan julen 2018?
1 Annie:

skriven

Grattis till förlovningen!
Jag för min del älskar en personlig julblogg - vilket kanske märks på min blogg, haha:) Jag brukar alltid inleda den nya julbloggssäsongen med att berätta lite om vad som har hänt sedan den förra julen...även om det som i årets fall har varit ett jobbigt år hittills.

Svar: Tack så mycket!Ja, så är det ju med livet, upp och ner. Hoppas att hösten fortsätter bättre för dig än året har börjat!
Jul hos Linda

2 Sofies julblogg:

skriven

Vad roligt att du hakade på! Grattis till förlovningen! :)

Svar: Tack!
Jul hos Linda

Kommentera här: