Stora känslor över banala ting - julmusten har korkats

När det gäller julen och julförberedelserna tycker jag verkligen att delad glädje är dubbel glädje, och därför är jag så glad att jag är omgiven av människor som inte drar sig för att julfika i oktober. Min kära vän Sofie var med på noterna direkt när jag frågade om vi skulle sätta igång med julfikandet, och som ni såg igår bakade jag ju en saffranskladdkaka med vitchoklad för att fira bloggens födelsedag - perfekt för fikabjudning alltså!
 
Sagt och gjort, Sofie och hennes dotter kom över. Jag hade köpt hem glögg, men efter en lång promenad var vi sugna på något kallt att dricka i stället. Då var det väl en himla tur att Sofie hade med sig min absoluta favoritmust - Zeunerts. Den finns alltså inte i Finland (föga överraskande) utan vi är båda sådana som brukar bunkra upp när vi råkar vara i Sverige i musttider. 
 
 
 
Vet knappt om man kan ha det bättre en vanlig vardagskväll i oktober? Skulle nästan ha kunnat fälla en tår (dramatisk som jag är) när jag smakade på musten och kakan. Sofie bara skrattade. Det är inte så svårt att göra mig överlycklig.
 
Vilken är er favoritmust?