- Nu nalkas jultidningssläpp

Nu nalkas jultidningssläppNu är årets tionde månad här och det märks att julen kommer allt närmare och att det småningom börjar bli socialt accepterat att omnämna julen i en bisats här och där. Det händer en del spännande i oktober, men det som jag ser mest fram emot är jultidningssläppen. Jag köper i princip bara två magasin per säsong, och det tenderar att vara Allers julmagasin och Amelia Jul. Amelia är min absoluta favorit och Allers är liksom lite speciell eftersom den alltid är den första julspecialen som släpps för säsongen.
 
 
 
Redan på torsdag, den 3 oktober, släpps Allers julmagasin. Vi får precis som vanligt vänta lite längre på Amelia Jul, som släpps den 17 oktober. En jultidning jag verkligen skulle vilja se i tidningshyllan är en fullständigt maxad julspecial av Scandinavian Retro, men det får jag väl fortsätta drömma om.
 
Vilka julmagasin ser ni fram emot i år?
1 Christina:

skriven

Jag köpte faktiskt Allers jultidning när vi besökte Umeå senast. Har köpt den en eller två gånger tidigare och gillade den starkt. En bra mix av allt. Har på känn att det nog blir en till jultidning ännu, men något senare så man får njuta lite framöver också.

Svar: Härligt! Jag har inte sett Allers i butiken ännu, den brukar alltid vara typ en vecka sen.
Jul hos Linda

Kommentera här: