- Julkalendertips: En novell varje söndag i advent

Julkalendertips: En novell varje söndag i adventI torsdags släpptes en adventskalender som heter duga. Jag är ju en stor beundrare både av Novellix, som ger ut noveller och novellboxar samt en julkalender med 24 olika noveller, och Nabo, som står bakom Teadventskalendern och Kaffeadventskalendern. Teadventskalendern är en given del av mitt julfirande numera, men jag tror inte att jag skulle ta mig tiden att läsa en ny novell varje dag i december och står därmed över Novellix julkalender. Nu har företagen dock slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en lightversion av sina produkter. Adventskalendern Stunder i advent erbjuder en kopp te och en julnovell per adventssöndag. Den kostar 249 kronor och kan köpas HÄR (ingen reklamlänk).
 
 
Värt att notera är att novellerna som ingår i boxen också ingår i Novellix julkalender i år, och teerna är de samma som i årets upplaga av Teadventskalendern (jag frågade dem på Instagram). Det drog ner min entusiasm något, men om någon skulle vilja ge mig Stunder i advent i present skulle jag givetvis inte tacka nej. 
1 Sofies julblogg:

skriven

Bra idé! Har haft funderingar på att göra en egen novelladventskalender, men precis som du skulle jag nog inte ta mig tiden att läsa en novell varje dag.

Svar: Åh ja, man kunde ju faktiskt göra en själv!
Jul hos Linda

Kommentera här: