- Fyra julglädjespridare på Instagram, del 3

Fyra julglädjespridare på Instagram, del 3Del 1 & del 2
 
Jag är en flitig användare av Instagram och älskar att följa en massa julkonton. Jag föredrar konton som är personliga och inte enbart visar produktnyheter eller pressbilder, även om de också kan vara mysiga ibland. I dag tänkte jag tipsa om fyra av mina favoriter. In och följ! Länkarna tar er till Instagramprofilerna. Mitt eget konto hittar ni på @julhoslinda.
 

 
@corlansjul är ett relativt nytt julkonto som hittills har levererat mysiga bilder och långa, härliga bildtexter! Carro som driver kontot verkar så genuin. Det uppskattar jag.
 
 
 
 
@mrs_christmas_blogi är ett finskt instagramkonto (och en julblogg), kanske ett av de största? Jag har faktiskt ganska dålig koll på finska julkonton. Det jag dock vet är att Elisa som driver kontot gärna gör produkttester i sin story, vilket alltid är roligt att hänga med på. Förmodligen mindre roligt om man inte förstår finska förstås, men jag tror att man ändå kan uppskatta hennes bilder!
 
 
 
 
@en_riktig_jul har ett fantastiskt konto med fina bilder och mycket personlighet! Hon bjuder på sig själv och delar med sig av stort som smått. Kontot startades i augusti och hon har redan hunnit publicera så mycket julfint. 
 
 
 
 
@julstjarnor_o_lussekatter är också ett nystartat julkonto med fina bilder. Jag älskar det gulliga rosa pepparkakshuset! Ida förtjänar verkligen fler följare - jag är säker på att kontot kommer att explodera med juligheter under hösten. '
 
 
 
Vilka julkonton är era favoriter?

Kommentera här: