Yankee Candles julnyheter 2018Jag älskar ljus i allmänhet, och doftljus i synnerhet. Varje höst brukar jag göra en Yankee Candle-beställning med juldoftljus (HÄR finns förra årets beställning, och HÄR är den från 2016), och jag har några favoriter som jag gärna tänder. Dem ska vi dock återkomma till i ett annat inlägg, för i dag tänkte jag visa er Yankee Candles julnyheter som släpps i oktober.
 
För ljusälskare har Yankee Candle under många år släppt en adventskalender. Nytt för i år är att man släpper TRE adventskalendrar i tre olika prisklasser. Den traditionella Yankee Candle-kalendern är den billigaste varianten (de enda prisuppgifterna jag kunnat hitta är £24.99) och innehåller 24 värmeljus och en ljushållare.
 
 
Om man känner för att spendera £34.99 kan man köpa julkalendern Fold Out Advent, som innehåller tolv votivljus och tolv värmeljus, plus en ljushållare. 
 
 
Lyxigast bland adventskalendrarna är The Christmas Tower Advent, som ligger på £74.99. Den innehåller två S-jars (dvs. de minsta doftljusen i glasburk), tolv votivljus, sex vaxkakor, en votivljushållare och några verktyg (till exempel en ljustrimmare). 
 
 
Själv är jag inte så intresserad av julkalendrarna, utan mer av de nya dofterna som släpps i samma veva. I år kommer Yankee Candle nämligen med fyra nya juldoftljus. Serien heter Holiday Sparkle och innehåller följande dofter:
 
Winter Wonder - champagne, citrus, vanilla and silver balsam
Glittering Star - sandalwood and sugarplum
Frosty Gingerbread - freshly frosted gingerbread
Icy Blue Spruce - blue spruce spearmint and berries
 
Jag är riktigt sugen på den som doftar pepparkaka, eftersom jag är så svag för kryddiga, ganska söta dofter till jul. Får se vad jag klickar hem i höst.
 
Har ni någon favorit bland Yankee Candles nyheter?
KÄLLA 1, 2
1 Mer jul-Lillie:

skriven

Åh den kalendern verkade ju jättenice! Typiskt att det var vaxkakor i den, jag har ingen sådan behållare och föredrar vanliga doftljus.

Svar: Det gör jag också. Är inte heller så förtjust i votivljus om jag ska vara ärlig, föredrar glasburkarna och gärna de stora modellerna :)
Jul hos Linda

Kommentera här: