Tre månader kvar

I dag är det exakt tre månader kvar till julafton. Egentligen kan jag bli lite stressad av alla nedräkningar - Instagramkonton som dagligen uppdaterar en om exakt hur många dagar det är kvar, till exempel. Även om jag älskar julafton är det bara en dag, och jag älskar tiden dessförinnan som fylls med pyssel, förberedelser, längtan och förväntan. Jag vill inte riktigt räkna ner; jag vill njuta av det som är just nu. Men det går ju inte att förneka att ju närmare jul man kommer, desto roligare blir det. Allmänheten vaknar till, butiker börjar julskylta och det blir lättare och lättare att komma i rätt stämning. 
 
 
Nu närmar vi oss till exempel den tiden på året då julmagasinen börjar landa i tidningshyllorna. Allers julmagasin släpps torsdagen den 4 oktober. Min andra favorit, Amelia Jul, kommer den 16 oktober. Hurra för det!
 

 
Psst! I dag är det sista dagen man kan svara på min enkät, om man känner för att hjälpa mig att förbättra min julblogg. Jag är tacksam för alla svar som kommit, och kommer, in!

Kommentera här: