Storstädning i arkivetUnder sommaren har jag ägnat mig åt att storstäda här på bloggen - jag har nämligen rensat i kategorierna. När jag började julblogga för snart sju år sedan hade jag ingen uppfattning om vilka kategorier som skulle kunna vara vettiga att ha, och en del av dem som jag valde har jag inte använt på flera år eftersom de helt enkelt inte är aktuella längre. Jag har inte gått tillbaka ända till tidernas begynnelse, men inlägg från ett par år tillbaka har nu flyttats hit och dit för att det ska bli lättare för er att hitta på bloggen.
 
Om du är ny på den här bloggen kan jag rekommendera kategorin Vem är jag? där det finns diverse intressant - och ointressant - fakta om mig och mina jultraditioner. Annars gillar jag kategorin DIY där jag har samlat allt pyssel- och handarbetsrelaterat. Bloggen fylls sakta men säkert på med nytt material, men för er som inte kan vänta har jag  länkat fem av mina mest lästa inlägg från bloggsäsongen 2017 här nedan. Klicka på bilderna för att komma till inläggen. Happy reading!
 
 
Min samling vintermuminmuggar och broderade julkort 
 
 
Julmarknad på Stundars och i Riga
 
 
DIY-julbelysning med sugrör
1 Anonym:

skriven

Bra idé att städa lite, det skulle jag också behöva!

Svar: Det kan aldrig skada!
Jul hos Linda

2 Sofies julblogg:

skriven

Vet inte om det är så för alla, men det verkar som att bara sista bilden länkar rätt. De fyra första visar bara en förstoring av bilden.

Svar: Tack för din kommentar. Vad använder du för webbläsare? För mig funkar det nämligen bra i Chrome, men det är ju tråkigt om det inte funkar för alla 🤔
Jul hos Linda

3 Sofies julblogg:

skriven

Nu ser det ut på ett annat sätt än igår och det fungerar! :)

Svar: Jag bytte från miniatyrer så att det skulle funka på alla plattformer. Visade sig att det funkade bra i mobilen men inte vid datorn :) tack för att du uppmärksammade mig om detta problem!
Jul hos Linda

Kommentera här: