Snabba frågor med mina följareDu följer väl mig på Instagram? Om inte så är det hög tid att börja göra det nu. Du hittar mig såklart på @julhoslinda. På Instagram är jag aktiv så gott som dagligen, i flödet och/eller på stories. Det är ju så roligt att interagera med andra julälskare! I början av veckan redde vi - jag och ungefär 100 av mina julälskande följare - tillsammans ut tolv dilemman på mitt konto, och jag tänkte att vi skulle kika på några av dem.
 
I vissa frågor var mina följare rörande överens - man ska ha en riktig gran, fira jul hemma med familjen och hellre ge än att få. Här instämmer jag till fullo. Jag har aldrig haft en plastgran, och även om det säkert vore mysigt att fira jul någon annanstans ibland (föreställ er typ en stuga i fjällen) så älskar jag att vara hemma kring jul. Familjen är given på julafton, vännerna får vänta till juldagsfirandet. Att ge är dessutom snäppet bättre än att få, enligt mig. (Men jag ska inte ljuga, det är pretty awesome att få presenter!)
 
 
Andra frågor reddes nätt och jämnt ut. Det är ju inte direkt lätt att välja mellan glögg och julmust, eller lussebulle och pepparkaka. Men om en pistol riktades mot mitt huvud skulle jag ändå välja en kopp glögg och pepparkakor. Så är det bara. Den julmust som finns i Finland är man inte redo att dö för direkt, och ni kanske kommer ihåg att det inte alls är länge sedan jag började gilla saffran, medan min kärlek till pepparkakor är evig. From the moment we met etc etc.

 
En fråga - the eternal question - lyckades vi faktiskt inte alls enas om.
 
 
Jag är förstås team kanel, även om saffran är väldigt gott det också. Var står ni i dessa frågor? Om ni gillar konceptet tycker jag att ni ska hojta till, så kan vi göra liknande saker i framtiden!
1 Johanna firar jul ♡:

skriven

Jag håller med majoriteten på de flesta, men jag vill ha julmust och pepparkakor och jag står bredvid dig på team kanel! ;)
Jättekul koncept btw! Tyvärr så tror jag att jag missade denna omgång men ser fram emot nästa.

Svar: Kanel for president! Vi kör igen snart :)
Jul hos Linda

2 Sofies julblogg:

skriven

Roligt att du redovisade svaren! Särskilt kul att det där vi skulle reda ut en gång för alla verkligen inte gick! ;)

Svar: Haha ja eller hur :D
Jul hos Linda

Kommentera här: