Nyheter från GreengateJag älskar Greengate - det här danska företaget är det enda som kan få mig att förknippa småblommiga mönster med jul. Jag ser alltid fram emot att se deras höst- och vinterkatalog, och nu har årets kommit! Den hittar man HÄR.
 
Nuförtiden brukar jag sällan köpa något, eftersom mina porslinsskåp är överfulla som det är, men jag tycker fortfarande mycket om att se på alla fina produktbilder. Mina favoriter ur årets kollektion kommer från serierna Lara, Bambi och Dot (som dessutom ser så där härligt handgjord ut). Det finns nämligen två färgkombinationer som jag är mycket, mycket svag för och Greengate har förstås råkat pricka precis rätt den här säsongen. Rött i kombination med guld är min svaga punkt, och rött i kombination med grönt är inte precis sämre det heller. 
 
 
 
 
Förutom porslin och köksredskap har Greengate också fina, juliga dörrmattor, julgranspynt, pappersstjärnor och annan inredning. Men mest pluspoäng får de fortfarande definitivt för de stämningsfulla bilderna i katalogen.
1 Sofies julblogg:

skriven

Åh, så fina grejer! Gillar särskilt de rödprickiga.

Svar: Eller hur! De är verkligen jättefina.
Jul hos Linda

2 Emma - Magiska vinterland:

skriven

Så fina! :)

Svar: Eller hur! :)
Jul hos Linda

Kommentera här: