Novellix släpper julkalender

I dag släpps Novellix novellkalender. En ny novell för varje dag i väntan på julen, låter det inte helt underbart? Typiskt att jag fick nys om detta nu, när jag precis har erkänt att jag inte förstår hypen kring adventskalendrar av alla möjliga slag. Då visste jag förstås inte att Den Perfekta Kalendern fanns därute. Jag är ju en trogen användare av Teadventskalendern, men hur fint skulle det inte sitta med en novell till varje tekopp? Jag får fundera väldigt noga på den saken. Det kanske finns någon som vill ge mig en tidig julklapp lagom till första  december..?
 
 
Det blir inte lätt att motstå en så här fin kalender. Formgivarna på Novellix lyckas verkligen alltid (hej från en som har köpt en novellbox huvudsakligen för att den var snygg!). HÄR kan man köpa kalendern - ingen reklamlänk, jag bara älskar idén! - för 599 kronor. Premiärerbjudandet är i kraft till och med 15 oktober, efter det kostar den 699 kronor. 
 
Är ni lika sugna som jag?
1 Emppo:

skriven

Åhhh!!!! Ja som älskar sminkjulkalendrar, men dehe va ju på en helt ny nivå👌🏼 To typ 10 sek från att ja såg dehe inlägge ti att ja beställd en julkalender😄

Svar: Haha jaa men verkligen! Top notch :D
Jul hos Linda

2 Emelie:

skriven

Låter som en underbar kalender. själv ska jag satsa på en kaffekalender :) Kram

Svar: Det blir säkert bra! :) Jag älskar min vanliga tekalender!
Jul hos Linda

Kommentera här: