Fem fina julbloggsinläggJag läser julbloggar varje dag under säsongen och har många favoriter, som jag lyft fram bland annat HÄR (2017) och HÄR (2012). Det enda som är lite synd med bloggformatet är att det svalnar så fort - det som inte är nytt läser tyvärr alltför få. Av den anledningen försöker jag ibland lyfta mina gamla inlägg (senast HÄR), men det finns ju så många fler som förtjänar ett extra klick. Därför tänkte jag i dag tipsa om fem "gamla", det vill säga inte rykande färska, blogginlägg som jag verkligen gillar och tycker att ni ska ta en extra titt på!
 
Ibland läser jag julbloggar på Julbloggar.nu, i min favoritfåtölj iklädd fleecebyxor och tofflor.
 
Annas jul är bra på fina, pyssliga paketinslagningar och har bland annat inspirerat mig till att trycka eget presentpapper, men i år är jag mer sugen på att pynta mina klappar med fina, mörkgröna tofsar i stället. 

Emmas julblogg får mig att vilja fixa julgodis på studs. Närmare bestämt saffranstryfflar med rostad kokos. Alltså. Jag menar. Himla gott. 

Jul strålande jul är och förblir världsbäst på stämningsfulla bilder. Är det någon som kan fotografera levande ljus och julbelysning så är det hon. Julaftonsbilderna från 2017 är fantastiska och måste definitivt ses.

Våran lilla julvrå satsar stort på sitt årliga adventsfika (som låter som en härlig tradition) och listar sina tips för att lyckas med bjudningen. Jag lovar er - hon har tänkt på allt! Del 1 | Del 2 

Tomtens dotter har vid det här laget en guldgruva till arkiv, fyllt till brädden med till exempel recept. I höst är jag särskilt sugen på saffransblondies.
 
Har du något julbloggstips till mig? Tipsa gärna om dina egna inlägg också!
1 Anonym:

skriven

Vad roligt att du gillar mina pyssel! Åh vad kul med länkar till speciella blogginlägg, rolig idé!

Svar: Roligt att du gillade det! :)
Jul hos Linda

2 Annasjul:

skriven

Å det var jag som skrev ovan.

Kommentera här: