Sparat på Instagram: godis och bakverkNi känner väl till Instagrams sparfunktion, med hjälp av vilken man kan bokmärka bilder man vill spara eller återkomma till? (Det är alltså den där flaggan som syns längst till höger under varje bild.) Jag använder den flitigt och tycker om att kika in på fina foton och roliga tips som jag sparat under året. Lite som Pinterest, fast i en mer komprimerad form. I dag tänkte jag att vi skulle titta på några fina, julrelaterade saker i bak- och matväg som jag sparat på sistone! Länkarna under bilderna går till direkt till respektive Instagramkonto. 
 

 
 
@Klingskitchen gör så läcker fudge att till och med jag, som egentligen inte är något stort fudgefan, blir sugen - i alla fall på att ge bort den! Till vänster med kola och vit choklad (recept HÄR), och till höger med smak av crème brûlée (recept HÄR).
 
 
@Matplatsen frestar med lussesnittar (recept HÄR) och @Annapbakes har gjort så fina maränggranar med polkakross (instruktioner HÄR, dock på finska).
 
 
Karamelliserade, chokladdoppade popcorn hos @Albogachoklad - en perfekt gå bort-gåva, tänker jag! - och lingoncurd hos @Brinkenbakar (recept HÄR). Tänk att dela en mjuk pepparkaka och dra på lingoncurd mellan lagren. Jag drömmer om det som min födelsedagstårta i år. Mums!
 
Blev ni också söt- och julsugna av dessa Instagrambilder?
1 Michelle:

skriven

Åh, måste bli bättre på att använda den funktionen på Instagram!

Svar: Ja, det är jättekul att kunna samla allt på ett ställe, speciellt när man kan kategorisera bilderna :)
Jul hos Linda

Kommentera här: