Julen är här (eller åtminstone Pentatonix julalbum)Inatt släpptes Pentatonix julalbum Christmas is Here! och jag har lyssnat på det hela morgonen på väg till jobbet. Ni kanske kommer ihåg att jag har skrivit om dem tidigare (HÄR)? Tidigare i höst släpptes ju singeln Making Christmas, en cover på låten från filmen The Nightmare Before Christmas. Det är tyvärr inte riktigt min typ av julmusik (halloweenmusik?), så man kan verkligen säga att jag har hållit tummarna hårt, hårt för att resten av albumet inte skulle gå i samma stil.
 
 
Oron visade sig vara helt obefogad, för resten av albumet går i mer traditionell stil. Det är ett glatt album med ganska få lugna låtar, och jag tänker mig att det passar bra nu innan man (jag) vill ha de där riktigt traditionella jullåtarna. Mina favoriter efter första lyssningen är Grown-Up Christmas List (med Kelly Clarkson), Where Are You Christmas? och What  Christmas Means To Me. Här nedan kan ni lyssna på albumet via Spotify.
 
1 Eira:

skriven

John Legend har också släppt en julskiva idag:) supermysig

Svar: Åh, tack för tips! Det får jag kolla upp :)
Jul hos Linda

2 Sofies julblogg:

skriven

Jag är nu inne på andra genomlyssningen och det låter mycket bra! Tycker som du att den passar innan de mer traditionella låtarna, för dem vill jag inte lyssna på riktigt än.
Älskar deras tolkning av Mary did you know?.

Svar: Ja, den är så fin!
Jul hos Linda

Kommentera här: