Fyra julglädjespridare på Instagram, del 2

Del 1 i den här serien finns HÄR.
 
Jag är en flitig användare av Instagram. Jag själv är mest aktiv på Stories just nu (följ gärna mig på @julhoslinda), men jag älskar också att följa en massa julkonton, särskilt personliga sådana som inte enbart visar produktnyheter eller pressbilder. I dag tänkte jag tipsa om fyra av mina favoriter och visa upp en bild ur deras flöden (vilket jag har bett om tillåtelse att göra, såklart). In och följ! Länkarna tar er till Instagramprofilerna. 


 
@feliciasjul har så mysiga, Pinterestiga bilder i sitt flöde att jag nästan smäller av. Hennes katt gästar dessutom ibland hennes Instagram, och då blir det aldrig dåligt! Felicia verkar också vara ganska lik mig - hon gillar doftljus, varma kryddiga drycker och böcker (inte vilka som helst heller, utan ungdomsromaner och Harry Potter, bland annat). 
 
 Katt + ljus + juldofter = bra Instagramfeed
 


@sannaschristmas är bloggaren som precis blivit med Instagramkonto. Jag har läst Sannas blogg ända sedan jag började julblogga, och hon är vid det här laget, med 11 år på nacken, en riktigt erfaren julbloggare. Jag förutspår att hennes Instagramflöde kommer att fyllas med mys, julbak, julmarknader. 
 
 Här kan man ju nästan känna doften av julmat genom skärmen.
 


@julenhosdenise har precis flyttat in på Instagram, men också hon har julbloggat både länge och väl vid det här laget. Även om hennes Instagram är ganska nystartad har hon redan hunnit visa prov på sin fallenhet för julmys, och det är en fröjd att följa henne. Hon har till exempel redan gett sina följare tips på hur man kan förvara sina julklappspapper och hur man gör en ljusstake av polkagriskäppar (mycket god, pun intended, idé enligt mig).
 
 Katt + jultidningar = mys i min stil
 

 
Också @hannaceciliasjul är ny för säsongen, men har redan hunnit imponera på mig med sin blandning av vardagsbilder, tips och julmys. Jag ser fram emot att följa med i hennes julförberedelser i år!
 
Önskar att jag hade en sån här fin höstkrans. Av någon anledning är jag inte alls bra på att ta mig tid att pyssla annat än till jul, och det är synd. Kanske kan hannaceciliasjul hjälpa mig med den saken!
 
Vilka julkonton följer ni? Tipsa gärna (om andras eller ditt eget) i kommentarsfältet!
1 Jessica Högberg:

skriven

Oj vilka mysiga bilder! Har du insta?

Svar: Absolut! Julhoslinda heter mitt konto :)
Jul hos Linda

2 Sannas Christmas:

skriven

Åh men tack Linda! SÅ kul att köra instagram också :)

Svar: Ja, Instagram är så skoj!
Jul hos Linda

Kommentera här: