Amelia jul 2018Häromdagen köpte jag äntligen årets julnummer av Amelia. Den har blivit min stora favorit bland julmagasinen, så jag såg förstås fram emot att få läsa den - särskilt med tanke på att Allers julmagasin ju hade visat sig vara något av en besvikelse i år. 
 

Ett julmagasin ska förstås läsas
med rätt tillbehör, så jag hade plockat fram en av mina saffransbullar med kardemumma och kanel (recept HÄR) ur frysen. Ni ser kanske vad det är i glaset? Ja, det är såklart årets första julmust! Smakade HIMMELSKT.
 
Som vanligt gjorde Amelia mig inte besviken. Jag gillar tidningen för att det finns mycket att läsa, och det brukar finnas något för alla: längre reportage om andras (och kändisars) julfirande, recept, idéer, presenttips, inredning och fina, stämningsfulla bilder. Det som Allers har att erbjuda som Amelia saknar skulle väl i så fall vara handarbetsinslagen (stick- och virkmönster till exempel), men det kan jag stå ut med.
 
 
Extra glad blev jag över boktipsen, för några timmar innan jag slog upp tidningen hade jag och mina bokcirkelvänner kommit överens om att vi ska läsa en julroman i december. Nu är det bara att välja och vraka! Nästan lika nöjd blev jag över julbrunchinslaget - saffransvåfflor, liksom - eftersom jag ju ska ordna en julbrunch på min födelsedag i år. Mitt i prick, Amelia!
 
1 Lotta:

skriven

Hej, nu blev jag lite nyfiken, vilken julroman har ni valt? 🎄

Svar: Vi har inte valt ännu, vi har en röstning på gång as we speak faktiskt! :) Vi väljer bland annat mellan A Christmas Carol av Charles Dickens, Julfritt av John Grisham, 24 goda gärningar av Jenny Fagerlund och Poirots jul av Agatha Christie. Jag kan uppdatera om vilken det blev sen när röstningen är över!
Jul hos Linda

Kommentera här: