Tio från mobilen

I dag tänkte jag visa några juliga vardagsinslag ur mitt mobilgalleri. Det händer ju mycket hela tiden, men varje mysstund är liksom inte värd ett helt eget blogginlägg. 
 
 
Jag var på glöggkväll med några vänner en fredag för några veckor sedan. Jag hade tagit med mig Blossa 18, som jag verkligen gillade! Får köpa en flaska till för att prova blanda med prosecco. Jag har hört många säga att det blir jättegott, och jag tycker mycket om bubbel så det kan ju inte gå fel.
 
 
Jag har bakat saffranscookies (receptet hittar ni HÄR). Tyckte att färgkombinationen var så festlig att jag var tvungen att fotografera kletet. Och en av alla lördagar jag legat hemma med min envisa förkylning - komplett med halsfluss och rubbet - försökte jag pigga upp mig själv genom att duka fram en julig ostbricka. Hjälpte faktiskt lite grann! Pepparkaka + brie + päron är en riktigt bra smakkombination, så det får bli dagens tips till er.
 
 
Mitt favoritväder har kommit! Minusgrader och sol är bäst, men lite snö skulle förstås inte skada. Jag har också julpyntat lite hemma (fler bilder på det kan ni se HÄR), och vår katt Skrållan lade sig genast till rätta på fällen.
 
 
Jag var på Clas Ohlson och spanade in pappersstjärnor. Jag köpte tre stycken av de guldiga (de är faktiskt glittriga, men det syns inte på bilden), men jag blev också småförälskad i den i röd sammet. I fredags hade jag besök av en vän, och vi beslutade oss för att fixa lite polkabräck. Superenkelt, snyggt och väldigt gott - man smälter bara choklad (vi använde både vit och mörk choklad) som man sedan brer ut på ett bakplåtspapper och smaksätter med vad man vill. Vi använde krossade polkagrisar.
 
 
Varje dag dricker jag stora mängder te och tänder ljus. Jag har letat fram min allra finaste julmugg (som ni kan läsa mer om HÄR) igen. Jag tycker väldigt mycket om vardagsmys och tar mig oftast tiden att varva ner ordentligt om kvällarna, och jag försöker också starta dagen så lugnt som möjligt.

Kommentera här: