Sparat på Instagram: julstämning

Ni känner väl till Instagrams sparfunktion, med hjälp av vilken man kan bokmärka bilder man vill spara eller återkomma till? (Det är alltså den där flaggan som syns längst till höger under varje bild.) Jag använder den flitigt och tycker om att kika in på fina foton och roliga tips som jag sparat under året. Lite som Pinterest, fast i en mer komprimerad form. I dag tänkte jag att vi skulle titta på några fina, stämningsfulla bilder som jag sparat på sistone! Länkarna under bilderna går till direkt till respektive Instagramkonto. 
 

 
 
@janne_paalandet har gjort en pepparkaksvimpel. Tror att jag ska stjäla den magnifika idén rakt av denna jul! Dessutom skulle jag gärna duka med en pepparkaksfasad framför levande ljus, som @vibekedesign.
 
 
Egentligen skulle jag kunna spara hela @janne_paalandets flöde. för det är verkligen fulländat med ett gammalt hus på landet, katter, fint porslin, trägolv och härlig inredningsstil. 
 
 
Finns väl inget (utom granen) som bidrar mer till stämningen än tända ljus! Jag älskar ju doftljus, och tycker att det vore så roligt att göra egna, glöggdoftande ljus som @fredriksfika (instruktioner finns HÄR). Jag har faktiskt gjort egna ljus tidigare, men inte just doftljus. @sallashome fick mig dessutom att bli taggad på att använda röda ljus. Så enkelt och stämningsfullt tillsammans med en ljusstake i guld eller mässing!
 
Fick ni också julstämning av dessa bilder?

Kommentera här: