Julklappstips till skönhetsjunkienINLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR MARKERADE MED *
I fyra veckor framöver kommer jag att ge er julklappstips om lördagarna. Jag älskar att ge bort presenter och brukar vara ganska bra på att träffa rätt. Allra bäst blir det förstås om man ger bort något personligt, men det är inte alltid så lätt, så jag hoppas att den här bloggserien kan styra någon åt rätt håll. Dagens klappmottagare är skönhetsjunkien - en person som gillar smink och hudvård! Eftersom den bästa presenten absolut inte behöver vara den dyraste ligger alla dessa produkter på under 35 euro eller 350 kronor.
 
 
1. Läppstiftet Be Legendary från Smashbox - mitt favoritläppstift alla dagar i veckan. Min favorit är det matta läppstiftet i nyansen Cliffhanger. Finns på Kicks SE/FI*.
2. Denna Holiday Edition-ögonskuggspalett från Kicks ser riktigt fin ut och har fått goda recensioner! Jag skulle inte tacka nej till den direkt. Finns på Kicks SE/FI*.
3. Makeup brush cleanser från Clinique för lyxig rengöring av sminkborstarna. Kanske något att ge bort fint inslagen tillsammans med en ny ögonskuggspensel? Finns på Nordic Feel SE/FI*.
4. Presentförpackning från Pixi med tonic och lermask. Min absoluta favoritrengöring som biter på alla orenheter! Jag fick den faktiskt en jul och har återkommit till den gång på gång sedan dess. Finns till exempel på Eleven.
5. Vårdande mask för händerna från Lush. Den innehåller bland annat avokado och arganolja och är dessutom lyxigt guldig. Jag skulle gärna ge bort den tillsammans med ett fint nagellack eller manikyrset. Handmasken finns HÄR.
6. Badsalt med glöggdoft. Perfekt för julälskaren som både äger ett badkar och verkligen tar sig tiden att njuta av det. Jag önskar att jag hade ett badkar, då skulle det här nog vara en riktig go to-produkt för mig. Finns också med doft av t.ex. prosecco, om man föredrar det. HÄR kan man köpa produkten.
7. Lystergivande produkt från The Body Shop. Holiday Glow Creator kan till exempel blandas i foundationen när man vill ha en somrig lyster i ansiktet. Låter inte helt fel under vinterhalvåret, eller hur? Finns HÄR*.
 
Psst. Hittills har jag också tipsat om julklappar till hemmamysaren och bokmalen.

Kommentera här: