Julklappstips till julklappsleken

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR MARKERADE MED *
I två veckor framöver kommer jag att ge er julklappstips om lördagarna. (Den senaste delen finns HÄR.) Jag älskar att ge bort presenter och brukar vara ganska bra på att träffa rätt. Allra bäst blir det förstås om man ger bort något personligt, men det är inte alltid så lätt, så jag hoppas att den här bloggserien kan styra någon åt rätt håll. I dag tänkte jag tipsa om julklappar under tio euro/100 kronor, som man med fördel kan ta med sig till julfirandet om det vankas julklappslek. Jag och mina vänner bytte för några år sedan ut secret santa mot julklappsleken (så här spelar vi, enligt nummer ett, och låter alla få minst ett paket) och vi tycker alla att det är väldigt roligt.
 
 
1. Ansiktsmask från Glamglow. Perfekt om dina vänner tycker om att prova ny hudvård. Finns på Kicks FI/SE*.
2. Laddningsbar braständare. Slipp köpa nya - bara att ladda i USB-porten! Finns på Clas Ohlson FI/SE.
3. Spelet Älskling från Kylskåpspoesi - för den som vill lära sig mer om sin partner, kanske under en resa eller över en middag. Innehåller 160 frågor. Finns på Adlibris FI/SE.
4. Pepparkaksformar i 3D. Finns på Coolstuff FI*/SE.
5. Svanenmärkta värmeljus med glaskopp som kan återanvändas. Sådana här har jag faktiskt gett bort i en julklappslek en gång (med refillpåse), riktigt bra grej. Finns på Clas Ohlson FI/SE.
6. Duschgel i säsongens doft Vanilla Marshmallow, från The Body Shop FI*/SE.
7. Lyxig saltvattenspray från Sachajuan, om dina vänner bryr sig om hårprodukter. Finns på Nordic Feel FI/SE*.
8. Polkagrisskedar för varm choklad eller som dekoration. Finns på My perfect day.

Kommentera här: