Helgens julplaner

I helgen händer det en hel del juligt, och jag kan (naturligtvis) knappt vänta.
 
1. Det är julöppning i stan (redan ikväll faktiskt!), vilket innebär att julbelysningen och den stora granen på torget tänds. Dessutom hålls en liten julmarknad och lite program i närheten, vilket brukar vara mysigt. Något år har julöppningen ackompanjerats av snöfall, men i år verkar vi få nöja oss med minusgrader. Helt okej det också.
 
2. Jag ska baka pepparkakor! Jag och mamma har en tradition av att baka pepparkakor tillsammans före första advent, så nu när det är en dryg vecka kvar börjar det bli dags. Lördagsförmiddagen blir alltså riktigt stämningsfull den här veckan. 
 
 
3. Det är sista chansen att anmäla sig till Reddits Secret Santa. Jag har aldrig deltagit tidigare, men det låter definitivt som något för mig, och jag har därför beslutat mig för att this is the year. Man skapar alltså ett konto och kan då anmäla sig till årets Secret Santa (det tionde i ordningen, faktiskt), som går ut på att man matchas med en person någon annanstans i världen, eller i sitt eget land om man hellre vill det, och så ska man baserat på de uppgifter som personen i fråga har lämnat skicka en gåva. Det finns förstås en del regler kring detta så att det ska gå rätt till för alla parter. Spännande! Jag saknar faktiskt tiden då jag hade okänt antal brevvänner och skickade små paket hit och dit kring jul. Om någon annan tycker att det här låter som en rolig grej kan man anmäla sig HÄR.
 
Vad ska ni göra i helgen?
1 Sofies julblogg:

skriven

Jag har också bakat pepparkakor idag! Vi har även satt upp några ljusslingor ute men saknar någon förlängningssladd för att kunna tända.

Svar: Mysigt! Samma här, men nu lyser allt äntligen - hurra!
Jul hos Linda

Kommentera här: