Ett skepp kommer lastat med doftljusFirst things first: pysseltävlingen är avslutad, och vinnaren Martina har meddelats. Tack för era kommentarer - det var roligt att ta del av ert julpysslande!

 
Nu har jag hämtat ut årets beställning med doftljus. Superviktig tradition för mig! Jag har testat många av Yankee Candles juldofter genom åren, och tycker fortfarande att de är oslagbara. HÄR finns alla mina favoriter listade. 
 
 
Red Apple Wreath har jag testat som votivljus för länge, länge sedan. Det doftar äppel och kanel och funkar hela hösten och julen enligt mig. Winter Wonder är en av årets nyheter (dem kan ni för övrigt läsa om HÄR). Det är en lyxig, vuxen doft som passar hela vintern. Det här doftljuset är inte särskilt juligt, utan doftar snarare fräscht av citrus, champagne och vanilj.
 
 
Det tredje ljuset i årets beställning är Spiced White Cocoa som blev en storfavorit för mig förra året. Det är en söt, varm doft som jag vill omge mig med hela hösten och vintern. Förra året blev det en M-jar, men jag gillade det så mycket att jag köpte det största ljuset i år. Jag sitter faktiskt och känner doften av det precis just nu, för man kan helt enkelt inte vänta med att tända det. Det doftar helt magiskt!
 
Har ni testat någon av dessa dofter?