Teadventskalendern 2017 
 
Förra året hade jag för första gången i mitt liv ingen chokladkalender att öppna varje dag i väntan på julen. Jag ville räkna ner till jul, en lucka i taget, men utan godis. 
 
I dag finns det hur många olika adventskalendrar som helst att välja mellan - man kan till exempel få kalendrar med godis, leksaker, hudvårdsprodukter, nagellack, smycken, smink och alkohol. På den fronten har det hänt otroligt mycket sedan jag var liten på 90-talet och man fick en sån där billig, tysk kalender med kvadratiska chokladbitar med olika motiv varje jul. Jag stretar emot lite vad gäller den där utvecklingen, för jag är verkligen övertygad om att ingen behöver 24 läppbalsam, body lotions eller armband. (Det stora undantaget för mig är pixikalendrar. Det är en fantastisk uppfinning, för all läsning är bra läsning.)
 
När jag så hittade Teadventskalendern (ej adlink) blev jag väldigt glad. Det kändes som en lyxig kalender som ändå inte var överdrivet dyr, och den var svår att motstå på ett logiskt plan i och med att jag ändå dricker te varje dag. Det slutade med att jag blev så pass nöjd att jag var tvungen att beställa den igen. Jag skippar alltså chokladen i år också. I dag landade den i postlådan (nästan två veckor tidigare än förra året!) och den är genomsnygg, förstås.
 
 
 
Här ska det drickas te! Synd bara att man måste vänta nästan två månader. Är rätt stolt över att jag lyckades ta dessa foton utan att tjuvkika.
1 Alice:

skriven

Jag är verkligen så sugen på att klicka hem en!

Svar: Det tycker jag absolut att du ska göra :)
Jul hos Linda

2 Nathalie Isaksson:

skriven

Men vilken kul grej! Älskar te!

Svar: Visst är det! Superbra sak!
Jul hos Linda

Kommentera här: