Säsongens första julpyssel

 
Igår hade jag en riktigt mysig kväll. Jag skippade nämligen alla måsten och lät pyssellusten ta över i stället. Några julklappsetiketter skulle det bli, hade jag bestämt. Jag tycker inte om de där klisterlappsetiketterna så jag brukar göra egna som man knyter fast i stället. Jag skapade lite kreativt kaos omkring mig på matsalsbordet, satte på en spellista med Zoellas Vlogmas-klipp (STORT Youtubetips för övrigt, Zoe Sugg är superb på jul!) och greppade saxen.
 
 
Några av julklappsetiketterna jag gjorde blev rustika i naturfärgat papper och med en enkel gran som jag stämplade med den sista, ledsna potatisen vi hade i kylen. Jag tycker att det blev rätt fint, så där vackert operfekt liksom. Jag tror att jag ska göra fler sådana med olika motiv. Ett naturvitt hampasnöre till blir säkert jättebra!
 
 
Sen är jag ju en sucker för mycket färg och mönster, så jag pysslade också ihop några mer lekfulla etiketter med hjälp av två olika papper och en Dymo. Jag tänker mig att de blir lite extra piffiga till helröda eller helvita paket i jul.
 
Nu hoppas jag att det blir fler pysselkvällar inom den närmaste framtiden. Det måste det bli - jag brukar börja sätta igång med julkorten ungefär vid den här tiden. Nästa gång ska jag nog dricka säsongens första glögg eller julmust också. Har nästan hållit mig rekordlänge vid det här laget!
1 minglittrigajul.blogg.se:

skriven

Men hur mysigt?! Och vilket bra tips med potatisen, det måste jag prova!! :D

Svar: Det tycker jag! Funkar lika bra med ett äpple :)
Jul hos Linda

Kommentera här: