Ett foto i timmen varje helg fram till jul! 
Jag tänkte införa en ny tradition här på bloggen. Varje lördag fram till jul kommer jag att ta ett foto i timmen (ungefär, åtminstone...). Inläggen publiceras på söndagar och de samlas i kategorin "Ett foto i timmen". 
 
Tanken är att det ska sporra mig till att göra allt det där juliga jag längtar efter och samtidigt uppmuntra mig till att fylla den här bloggen med mer skojigheter. Jag saknar de där gamla hederliga det-här-har-jag-gjort-idag-inläggen. Dessutom blir det en form av nedräkning, och vi julbloggare älskar ju att räkna ner till jul!
 
Okej, vi kör igång direkt med det första inlägget!
 

 
DEL 1 AV 13
Lördagen den 30 september
 
(Du hittar alla inlägg HÄR)
 
 
7:38 vaknar jag. Termometern visar fem grader och det är rått och grått ute. 
 
 
8:33 är jag färdigsminkad och låter Friggs chaite dra sig i min termosmugg medan jag lockar håret.
 
 
10:59 har jag och mina vänner efter en timmes bilfärd precis kommit fram till Seinäjoki där det ordnas handarbetsmässa. Som sig bör är julen representerad i flera montrar.
 
 
12:34 stirrar vi drömskt på denna ljuvliga monter, köper lite pysseltillbehör och åker sedan till McDonalds för att äta.
 
 
13:48 julspanar vi i en matbutik. Jag köper den här vinterchokladen från Rittersport, vitchoklad med kanelcrisp.
 
 
 16:01 är jag hemma igen och fotograferar dagens pysselfynd och instagrammar dem.
 
 
17:28 har jag druckit eftermiddagste och sminkar mig för kvällen.
 
 
19:31 sitter jag hos min vän Sofia och äter chips och dricker några öl. Sedan tar jag inga fler foton, för vi beger oss ut på klubb och somnar först vid femsnåret. 

Kommentera här: