Ett foto i timmen, del 2 
DEL 2 AV 13
 
Lördagen den 7 oktober
 (Du hittar alla inlägg HÄR.)
 
Vad är detta? Jo, varje lördag tar jag (ungefär) ett foto i timmen. Dessa bilder presenteras i ett blogginlägg varje söndag fram till jul. En nedräkning och ett av mina favoritbloggkoncept i en kombo, helt enkelt!
 
I den här serien får ni tyvärr ofta stå ut med halvkassa mobilbilder, men jag jobbar på att inte glömma bort systemkameran i fortsättningen.
 

 
 
 
8:49 är jag nyvaken och ligger i sängen och läser Allers julmagasin, som jag hittade i butiken i fredags. Supermysig start på dagen, om det inte vore för min mastodonthosta förstås...
 
 
9:32 dricker jag kamomillte och instagrammar.
 
 
10:26 äter jag och sambon frulle framför Netflix. Förkylda jag tyckte att det var läge för både fleecefilt och yllesockor. 
 
 
11:55 har jag städat upp mig lite efter två dagars sjukstuga och är redo för lite julspaning!
 
 
13:00 hittar jag lite julbelysning, men annars är det ganska tomt på julfronten, tyvärr. (Jag tycker att butikerna är lite, lite segare än vanligt i år? Det är ju inte "sent" på något sätt alls, förstås, men jag tror att jag förut har varit på framgångsrik julspaning rätt mycket tidigare än så här.)
 
 
13:37 äter vi pizza till lunch för att det är lördag. Hurra för lördagar liksom!
 
 
16:21 är vi hemma igen och jag slår in en present till en vän som ska ha 25-årsfest. Sen bastar vi och åker på festen, 25-åringen blir glad över sin present och jag glömmer bort att ta några bilder alls. 
 
 
22:16 har jag kommit hem igen och det blir glöggpremiär (saftglögg på tetra, MEN ÄNDÅ!). Med tanke på förkylningen känns det som ett bättre beslut än att festa natten lång, och när man inte kan skratta utan att få en hostattack är livet helt enkelt inte så nice som det brukar vara. Tittar på säsong tre av Jane the Virgin.
 
 
23:46 kryper jag ner i sängen och min favorit Skrållan gör mig sällskap. Jag avslutar kvällen på samma sätt som jag inledde dagen: med Allers julmagasin. Kikar på några Youtubeklipp och somnar sedan.
1 Sofies julblogg:

skriven

Vilket mysigt julfika! :)

Svar: Det var det :)
Jul hos Linda

Kommentera här: