Bloggkärlek: Fyra julbloggstips 
För nästan ett år sedan gick det en våg av kärlek genom julbloggosfären. Det var Helenes underbara jul (numera I love Christmas) som kickade igång det hela, och många andra hakade på. Själv var jag frånvarande och hängde mest på Instagram, så jag tog tyvärr aldrig del i allt det härliga. I stället tänkte jag passa på och göra det nu och tipsa om fyra julbloggar som jag läser särskilt aktivt, utan inbördes ordning.
 
Klicka på bilderna eller bloggnamnen för att komma till bloggarna.
 
 
Alicejul är en ny bekantskap för mig. Inlägg efter inlägg skapar hon julstämning - det är fina bilder, genomtänkta inlägg, julklappstips, snygg design och mycket mer. 
 
 
 
Johanna firar jul är en av dem som jag följt allra, allra längst och det har alltid varit lika roligt. Johanna är mycket duktig på foto och webbdesign, och med hjälp av dessa komponenter skapar hon en härlig julstämning. På Johannas blogg blandas julnyheter med tips och personliga inlägg, vilket jag älskar.
 
 
Jul, strålande jul är en strålande blogg - i nästan varje inlägg finns stämningsfulla bilder både på levande ljus och julbelysning. Det här är min go to-blogg när jag vill känna det där dan-före-dopparedan-pirret tidigt på hösten. Jag skulle kunna scrolla mellan fotona hur länge som helst. Jag blir lugn i själen av det.
 
 
Matildas jul hör till dem som jag följt så länge hon funnits i julbloggosfären - sedan 2012, om jag minns rätt? Hon är också en finlandssvensk julbloggare, och har massor av fina tips på det mesta när det kommer till julen. Det är särskilt intressant att få se ett vegetariskt julbord, eftersom jag känner att jag är helt ute på den fronten. Snygga paketinslagningar gör hon också. 
 
Sprid gärna mer kärlek i bloggvärlden du också!
1 Matilda:

skriven

Åh tusen tack, det här gjorde mig så glad!! Och att du läst min blogg i fem år?!

Svar: Det var så lite så :) men eller hur - tiden går så himla fort!
Jul hos Linda

Kommentera här: